Nu är vi igång!

Hej allihop!

Vad härligt att vara igång med bloggen nu, äntligen! Här kommer jag, som ni nog förstått vi detta laget skriva främst om HIT-träningen som är en av mina favoritträningsformer. HIT-träningen gör dig inte bara starkare i musklerna, det ger dig en bättre hormonbalans, bromsar åldrandet och minskar riskerna för hjärt- och kärlsjukdomar. Allt detta på väldigt lite träning känns ju som något som passar precis alla som har lust att börja träna. Hög intensiv träning är verkligen något som alla har tid med, kan ha roligt med och verkligen se resultat av, men det kan vara smart att blanda högintensiv vardagsmotion med lågintensiv för att det ska bli en ren hälsokur.

Här är ett pass som ni kan testa på där hemma, för att se hur det kan kännas med HIT:

För det är ju som sagt passande för allas scheman, att träna korta med intensiva pass. Det kan man alltid lyckas få in någonstans under dagen. Jag själv brukar köra några övningar på morgonen, innan frukost för att verkligen få igång kroppen. Detta kommer jag antagligen inte kunna göra till helgen då jag ska iväg på en jaktresa med familjen, men kommer hålla igång så gott det går i skogen ändå, det finns ju alltid något i naturen som kan få mina muskler att utmanas. Men först måste jag in och köpa en ny pannlampa på www.pnjakt.se. Om ni har några funderar alls som rör träningen så skriva några rader i kommentarerna så svarar jag så fort jag kan! Lycka till med passet ovan! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *